طبق آمار، واردات گوشی مسافری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. افراد زیادی بعد از سفر به خارج از کشور، تصمیم به خرید گوشی و وارد کردن آن میکنند. البته به دلیل شرایط و قوانین گمرکات کشور، واردات گوشی از خارج پیچیدگیهای خاص خود را دارد. در این بخش از مجله راهکار تجارت پایا قصد داریم تا مراحل واردات گوشی مسافری، روش ریجستری گوشی مسافری و همچنین مدارک و قوانین مربوطه به آن را به طور کامل بررسی کنیم.
واردات گوشی مسافری چگونه است؟
اگر به خارج از کشور سفر کردهاید و با مقایسه قیمت گوشی با ایران و همچنین دیدن جدیدترین مدلهای مختلف گوشی و قیمتهای مقرون به صرفه تصمیم به خرید و وارد کردن گوشی به کشور کردهاید، اما با توجه به هزینههای گمرک نسبت به تصمیم خود مردد شدهاید؛ اصلا نگران نباشید، چرا که واردات گوشی از خارج از کشور به هیچ عنوان کار سختی نیست. در ادامه با نحوه واردات گوشی مسافری، شرایط و قوانین و مدارک لازم برای آن آشنا خواهیم شد. توجه داشته باشید که حتی اگر هزینه گمرک گوشی را نیز پرداخت کنید باز هم با توجه به هزینه گوشی در داخل کشور سود کردهاید.
مدارک لازم جهت واردات گوشی مسافری
جهت واردات گوشی از خارج از کشور تنها کافی است پاسپورت، فاکتور یا رسید گوشی را به همراه داشته باشید.
قوانین واردات گوشی مسافری
قبل از واردات گوشی از خارج از کشور باید به نکات زیر توجه کنید:
- هر شخص میتواند سالیانه یک گوشی وارد کشور کند؛
- بعد از ورود به کشور باید اقدام به ثبت اطلاعات گوشی در گمرک شود؛
- یک ماه برای پرداخت هزینه ورودی زمان دارید.
سخن پایانی
در این بخش، واردات گوشی مسافری را از تمامی جهات بررسی کردیم، دانستیم که آوردن گوشی از خارج کشور، نیاز به طی کردن مراحل مخصوص به خود را دارد. پرداخت هزینه گمرکی و ریجستری گوشی وارداتی را بررسی کردیم، مدارک، شرایط و محدودیتهای آن را بیان کردیم. توجه داشته باشید که انجام ریجستری گوشی برای فعال سازی آن در داخل کشور ضروری است. درصورتی که تجربه واردات گوشی از خارج کشور را دارید، در بخش نظرات با بقیه افراد به اشتراک بگذارید تا از تجربیات شما بهرهمند شویم.